За нас

“Тук-Там” е най-голямата организация на българи с опит и образование в чужбина и своеобразна brain gain инициатива.
Ние вярваме в България и я правим едно още по-добро място, от тук или от там, заедно. Създаваме общности от инициативни, вдъхновяващи и можещи българи с опит от цял свят.

Кариерен Кошер. Събира хора. Гъмжи от идеи.

Вярваме, че само когато кариерната екосистема е активна, постоянно свързана и богата откъм идеи, контакти и споделено създаване, сътрудничеството между кандидати и работодатели е печелившо и има бъдеще. Затова създадохме Кариерен Кошер – проект, с който целим да дадем нов смисъл на понятието кариерно изложение, като изградим устойчив модел, който гледа към бъдещето.

Кариерен Кошер е идеологично продължение на емблематичния форум ‘’Кариера в България. Защо Не?’’ и най-новият проект на Тук-Там.

Кошерът стъпва на 11-годишен опит, професионален екип и най-добрите практики при организирането на кариерни форуми, като в същото време слуша активно обратната връзка и променящите се нужди на компаниите и кандидатите.

Нашият гъмжащ от енергия Кариерен Кошер събира хора и идеи, предоставяйки възможност на двете страни да намерят най-правилния начин да се опознаят или започнат съвместната си работа по мед и масло.

Нашият опит през годините

“Кариера в България. Защо не?” има 11-годишна история и е най-големият кариерен форум за българи с опит в чужбина. През събитието са преминали над 10 хил. висококвалифицирани българи с международен опит.

Форумът е награждаван двукратно за бизнес събитие на годината. Всяка година представители на държавни институции и медии подкрепят събитието.