Антония Йорданова: Модата не е тенденции, а стил

Антония Йорданова е успешен стилист и дизайнер. Завършила е Националната гимназия за приложни изкуства и Националната художествена академия. След завършването си е водещ в телевизия ММ и впоследствие се насочва към модата без никакви колебания. Започва като стилист на свободна практика, след това е моден редактор на сп. ELLE България. Работила е както за различни модни и лайфстайл списания, така и в телевизии – в Pro BG, а сега и в bTV. Стилист e на музикални клипове и фотосесии на изпълнители, ТВ реклами, ТВ формати и др. Антония Йорданова стои зад модната марка “Knapp” и е носител на наградата “Златна игла” за млад дизайнер на Академията за мода, “Златна игла” за модна къща и “Жена на годината” на сп. Grazia. 

Тази година Антония ще води и работилница в Buzz Hive зоната на Кариерен Кошер. От нея ще чуеш съвети и насоки за това как да създадеш свой оригинален дрескод, съобразен със средата ни на работа, на какво да обърнеш внимание и как да следваш автентичния си стил по пътя на професионалния си успех. 

Ако все още не си се регистрирал за събитието, можеш да го направиш тук.

Модата за мен НЕ е тенденции, а стил.

Дрехата, която все още мечтая да създам: костюми за Game of thrones.

Пътешествието, което бих повторилa: Чили.

Не мога да се примиря с липсата на вкус и жажда за такъв в България.

Вдъхновението идва и си отива, когато през нас преминават различни емоции и ги преработваме по съответния, винаги различен начин.

Модното ревю, което никога няма да забравя: Louis Vuitton A/W 2012 и пак тяхното от пролетта на следващата година.

Есента е сезонът, през който изпадам в депресия.

Бих искала да имам супер силата да ставам невидима.

Мястото, на което бих пуснала корени е Бейрут, където съм израснала.

Leave a Reply

Your email address will not be published.