BB-Team и Кариерен Кошер запретват ръкави заедно

BB-Team и Кариерен Кошер запретват ръкави заедно, за да направят Кошера едно приветливо място за всички онези, които се интересуват от wellbeing. Тази дума, макар и не българска, обхваща цялостното състояние на човек, когато е удовлетворен, здрав и щастлив от живота си. BB-Team са специалисти именно в тази сфера и ще ни вдъхновяват на тези и сходни теми на Кариерния Кошер.

Ако още не си го направил, регистрирай се сега за Кариерен Кошер 2019.

Кaкво стои зад името BB-Team?

bb-team

Бъди по-добър е мотото на BB-Team вече 20 години. Те вярват, че всеки човек може да го постигне. Това не означава непременно да се подложи на крайни режими и лишения. Важното е да опознае своите силни страни и да следва тях, а не маркетинга на фитнес индустрията. От BB-Team смятат, че наистина няма пряк път до тази цел. Но за сметка на това има хиляди страници полезно съдържание, които BB-Team са разработили специално на тези теми. На сайта им има задълбочени анализи и статии за хранене, тренировки, хранителни добавки, както и съвети към начинаещи. Тази информация е напълно безплатна и достъпна за всички потребители.

Какво гъмжи в Кариерния Кошер?

Кариерен Кошер е най-мащабното кариерно събитие за българи с опит и образование в чужбина и прогресивно мислещи компании в България. Кошерът привлича българи от цял свят, които искат да се реализират в България. За кариерното събитие вече са се записали над 60 компании, като очакваме и над 1500 кандидати с международен опит да проявят интерес към Кошера. От своя страна, Кариерният Кошер ще предложи вдъхновяваща и мотивираща семинарна програма с над 20 лектори, индивидуални консултации, както и кът за усъвършенстване на професионалния профил. Предвидени са още няколко зони, в които кандидатите да получат съвети от опитен професионалист в дадена област, дрескод съвети за интервю и още активности.

Къде намират пресечна точка Кошерът и BB-Team?

Екипът на BB-Team ще присъства на събитието и с радост ще отговори на въпросите и предизвикателствата, които срещаш по линия на твоята по-добра спортна форма.

Убедени сме, че здравият дух и тяло са в основата на една по-успешна професионална кариера. Ще ти помогнем да го постигнеш. Може да ни намериш през целия ден в “Нетуъркинг зона” / Buzz hive.

Нямаме търпение да се запознаем!

Leave a Reply

Your email address will not be published.