Кариерен Кошер

Включи се в най-голямото събитие за професионално развитие, ориентиране и споделяне, което среща прогресивно мислещи бизнеси и топ таланти с опит и образование в чужбина.

4 септември 2019, ИЕЦ София

Заяви участие още сега

Защо да го направиш?

Ще се срещнеш на живо с топ работодатели, ще получиш професионални услуги за представяне на кариерния ти опит, ще имаш достъп до вдъхновяващи лекции, работилници и активности.

Как да се включиш?

Ако си учил или работил в чужбина поне 6 месеца, регистрацията те очаква – безплатна е. Всичко, което е необходимо да направиш, е да попълниш формата и да приложиш своето CV или LinkedIn там.

Какво те очаква в Кариерния Кошер

Corporate Hive

Ще се срещнеш с над 90 топ компании, предлагащи свободни позиции, които са насочени специално към българи с опит и образование в чужбина.

Programme Hive

Ще чуеш вдъхновяващи лектори с международен опит, които ще те провокират, ще те мотивират, ще те обогатят.

HR Private Hive

Кът за отдих за професионалистите изложители, където ще могат да презаредят между срещите с кандидати през деня. Тук ви очакват масаж, кафе или просто почивка.

Future CV Hive

Кът за усъвършенстване на твоя професионален профил - научи за успешното представяне в публичното пространство, уменията на бъдещето, как да търсиш работа в България.

Photo & Dress for Success Hive

Ще получиш дрескод съвети за интервю, както и снимка за твоето CV или LinkedIn профил.

Buzz Hive Networking

Оттук ще можеш да поработиш, да поговориш с интересни хора или просто да си починеш.

Bee Buddy

Ще получиш съвет от опитен и запознат с определени сфери събеседник. Той ще те придружи и ще те ориентира из изложението.

Party Hive

Ако не си успял да се включиш в събитието през деня, присъедини се към афтърпартито ни, където ще имаш възможност за нетуъркинг и контакти.