Германо-Българската камара подкрепя Кариерен Кошер

Ние от Тук-Там в партньорство с Германо-Българската индустриално-търговска камара организираме Кариерен Кошер 2019, кариерно събитие за компании, готови да предоставят кариерни възможности на желаещите да се завърнат и работят в България. Кариерен Кошер ще се проведе на 4 септември 2019 в Интер Експо Център София.

Не пропускайте да се регистрирате още сега за Кошера.

Повече за Германо-Българската индустриално-търговска камара

германо-българската камара

Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) със своите 600 фирми членове е най-голямата двустранна търговска камара в България. Целта на ГБИТК е да създава платформа за контакти, партньорства и обмен между германски и български фирми, да открива нови възможности за успешен бизнес, както и да предоставя широк спектър от услуги, с които да отговори на очакванията на своите германски, български и международни членове и клиенти. 

Камарата организира и различни по рода си събития и семинари, включително участва и в провеждането на кариерни форуми в Германия и България. В рамките на своята дейност работи по проекти в сферата на дуалното професионално обучение, популяризирайки темата сред фирми, учебни заведения, организации и институции и подпомагайки въвеждането му.

Какво трябва да знаете за Кариерен Кошер?

За да участвате на Кариерния Кошер, ви е необходима регистрация, която е безплатна, но задължителна. Като се регистрирате е нужно да посочите своя LinkedIn профил, или да качите свое CV на български или английски език. Необходимо е също така да имате поне 6 месеца опит или образование в чужбина, за да бъдете допуснати до кариерното събитие. 

Кариерен Кошер поема по пътя на нулевия отпадък с 5 важни стъпки. Насърчаваме и вас да вървим заедно по този път. Нека минимизираме употребата на пластмаса и хартия на мястото на кариерното събитие. Всички останали отпадъци, внесени отвън, ще се събират разделно в кошчета на различни зони в залата.

Не пропускайте да свалите и мобилното приложение на Кариерен Кошер 2019 с няколко лесни стъпки. Така ще можете да следите последните новини и обяви около събитието. Официалното откриване на програмата започва в 12 ч. на 4 септември в Интер Експо Център София.

Leave a Reply

Your email address will not be published.