Кариерен Кошер и Академия за родители пред общо предизвикателство

Кариерен Кошер и Академия за родители са изправени пред ново предизвикателство, което поемат заедно. Двете организации се обединяват зад това да направят кариерното събитие за българи с опит и/или образование в чужбина Кариерен Кошер едно привлекателно за родители място. Академия за родители и Кариерен Кошер ще обособят специален кът за родителите в деня на събитието. Те споделят общи ценности и ще работят в посоката Кошерът да отразява техните убеждения.

Не пропускайте да се регистрирате за Кариерния Кошер и запазете датата 4-ти септември 2019 в Интер Експо Център София.

В какво вярва Академия за родители?

академия за родители

Академия за родители е най-големият семеен форум у нас. Той събира на едно място семейства, водещи организации и специалисти в различни области, които помагат на родителите да вземат информиран избор за образованието, възпитанието и здравето на децата си. Академията вярва, че няма готови рецепти и универсални съвети за отглеждане на деца – добър родител ставаш, а не се раждаш. Затова организацията работи за каузата да помогне на родителите да отгледат деца, с които да се гордеят, като им предостави обективна информация и знания от водещи специалисти в своите области.

Академия за родители в числа

От старта на Академията преди 4 години до сега, нейните повече от 30 събития са посетени от над 15 000 семейства – бъдещи и настоящи родители, както и техните деца. Инициативата си партнира с повече от 200 водещи организации – представители на бизнеса и неправителствения сектор.

Кариерен Кошер – с мисъл за родителите

Кариерен Кошер е най-мащабното кариерно събитие за българи с опит и/или образование в чужбина. То е и първото кариерно събитие, което ще бъде организирано и проведено с мисъл, насочена към удобствата на родителите. Всички родители, които планират да посетят събитието, ще имат възможността да се възползват от обособения кът на Академия за родители. Кошерът ще бъде гостоприемен към родителите, които искат да открият най-добрите кариерни възможности от топ работодатели в България.

Кошерът и Академията искат да подкрепят родителите, защото родителството е своеобразно предизвикателство. Със своите съвместни усилия и каузи двете организации се надяват да помогнат и да вдъхнат увереност на повече родители.

Станете и вие част от общността на заинтересовани родители, които се стремят да отгледат деца с добро здраве, образование и възпитание. 

Ако все още не сте го направили, не забравяйте да се регистрирате за Кариерния Кошер още сега.

Leave a Reply

Your email address will not be published.