nPloy – приложението, което ти намира работа

Убедени сме, че всеки харесва бързи, интерактивни и достъпни приложения, които да улесняват живота ни. Свидетели сме на иновации в технологиите, случващи се всеки ден и решихме, че е време да ги приложим и в намирането на работа. Затова създадохме nPloy. Сложихме край на неефективните процеси и открихме начин да представим най-добрите за теб позиции от топ работодателите в България.

nPloy е приложението, което ти помага да промениш изцяло начина, по който търсиш работа. Нашата мисия е да помогнем на теб, талантът, да си намериш мечтаната работа по зададени от теб критерии бързо и приятно. Направили сме го лесно и за работодателите – те също имат възможността да достигнат до теб и да ти отправят предложения, които да пасват на твоите интереси.

Приложението е безплатно и интуитивно, пригодено за използване on the go, разработено специално да пасне на твоя динамичен начин на живот. Друга отличителна черта на nPloy е прозрачността – задаваш критерии и виждаш само тези обяви, които отговарят на тях – тук включваме интереси, опит, брутно финансово възнаграждение, както и възможността да си чатиш с потенциалния ти бъдещ работодател директно в приложението.

 До тук добре? Има и още. Освен, че ти помагаме да си отвориш врати към нови възможности, ти предоставяме и много лесен начин да си направиш резюме в платформата. В само няколко кратки стъпки можеш да си създадеш CV, което да те представи по най-добрия начин.

Вярваме, че всеки трябва да намери призванието си. Това, за което се борим ние, е да те съчетаем с правилната за теб работа. Този процес не е лек за нас, за да бъде лесен за теб. Знаем, че всеки може да намери идеалната работа – единственото, което искаме от теб е да вярваш в себе си и да оставиш nPloy да си свърши работата.

Leave a Reply

Your email address will not be published.