Съветът на жените в бизнеса подкрепя Кариерен Кошер

Кариерен Кошер и Съветът на жените в бизнеса в България се обединяват зад общи цели и убеждения. Двете партньорски организации се подкрепят, защото вярват, че с общите си цели и действия могат да модернизират и да допринесат за положителното развитие на средата в България.

Не пропускайте да се регистрирате и вие за Кариерен Кошер 2019. Запазете датата 4-ти септември в Интер Експо Център София.

Какво не знаем за Съвета на жените в бизнеса?

съветът на жените

Съветът на жените в бизнеса в България (СЖББ) е създаден през 2013 година от дами на най-високи мениджърски позиции в различни индустрии у нас. Макар да е сравнително млада неправителствена организация, СЖББ има висококвалифицирани експерти със сериозен опит в сферата на технологиите, образованието и обучението, управлението и корпоративната култура. 


Целите на СЖББ са свързани с популяризиране на добрите практики и програми, които насърчават професионалното развитие на жените в малкия и средния бизнес. Сред основните цели на организацията е и подкрепата на млади специалисти и таланти, които да реализират потенциала си в България, както и подпомагането на младежи в неравностойно социално положение за тяхното образование.

Проекти на Съвета на жените в бизнеса

Съветът на жените в бизнеса в България ръководи много и разнообразни проекти, някои от които са посветени да спомогнат за придобиване на ползотворен опит в кариерното развитие и израстване на жените. Други важни проекти са насочени към повишаването на интереса на младите български специалисти, които са избрали да работят в чужбина, към възможностите за успешна реализация в България. СЖББ посвещава дейността си и на проекти с фокус развиване и утвърждаване на професионалните ценности в гражданското общество, образованието, науката, културата, техниката и технологиите.

Какво свързва Съвета на жените и Кариерен Кошер?

Именно разнообразните проекти и общите интереси обединиха СЖББ и Тук-Там Кариерен Кошер. Ние от Тук-Там също вярваме в силата на жените в бизнеса и тяхната способност да движат напред големите и важни за цялото ни общество проекти. Убедени сме и че проектът, посветен на младите български специалисти, които са там, но имат възможност за реализация и тук, също е от съществено значение за превръщането на България към едно още по-добро място. Ето защо Тук-Там Кариерен Кошер и Съвет на жените в бизнеса в България имат общи цели и се заемат заедно да вървят по пътя към утвърждаване на бизнеса, както и развиване на младите таланти в различни области.

1 Comment

 • Hey there I am so glad I found your website, I really found you by error, while I was looking on Digg for something
  else, Anyways I am here now and would just like to say kudos for a fantastic post and a
  all round enjoyable blog (I also love tthe theme/design),
  I don’t have time to browse it all at the minute but I have saved it and also included
  your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up
  the great work.

Leave a Reply

Your email address will not be published.